İSTANBUL / PENDİK - Öğretmenevleri Ortaokulu

BUGÜN OKUL MÜDÜRÜ BENİM

Öğrencilerimizin kendi emsallerine yani öğrenci arkadaşlarına okulun kurallarını ve davranışlarını hatırlatan  bir konuşma veya belirli gün ve haftalar doğrultusunda duygu ve düşüncelerini ortaya koyan konuşmaları yapmak için o gün müdür rolü kendisine veriliyor ve o gün okul müdürü olarak arkadaşlarına hitap ediyor. Ve bu davranış ile beraber diğer öğrenciler de farklı günlerde konuşma yapmak için talepte bulunuyor. Buda okulda öğrencilerin hitap etme ve özgüven gelişimine katkı sağlamaktadır.

17-01-202417-01-202417-01-202417-01-202417-01-2024

Yayın: 17.01.2024 - Güncelleme: 17.01.2024 12:16 - Görüntülenme: 76